This domain name is for sale

Domain name gamzigrad.com is for sale.

Gamzigrad.com is available at Go Daddy as a premium domain name. It is top listed and ranked in Google and other search engines.

For more information visit Go Daddy or call (480) 366-3343.

25. 01. 2009. | economy.rs

Gamzigrad na Dunavskoj poslovnoj berzi

Na Dunavskoj poslovnoj berzi, koja će se održati u Beču od 25. do 27. januara, našu zemlju će predstavljati Turistička organizacija Srbije (TOS), koja će učesnike upoznati sa već poznatim, ali i novim destinacijama, kao što su Viminacijum, Gamzigrad i Smederevo.

Turistička ponuda Srbije biće koncipirana tako da kreira ambijent u kome će turistička privreda, pre svega turističke agencije, ostvarivati poslovne programe u skladu sa stalnim povećanjem broja putnika koji stižu brodovima, saopštio je TOS.

Srbiju će na skupu predstavljati i turističke organizacije Beograda, Novog Sada i Smedereva, kao i Luka Beograd.

Prvog dana Berze, na konferenciji Dunav - evropska destinacija novinarima će se obratiti predsednik Dunavske turističke Komisije Gerhard Skof, kao i predstavnici svih zemalja članica Komisije.

Predstavnik Srbije, koja je krajem prošle godine bila domaćin uspešnoj Brodarskoj i Biciklističkoj konferenciji u Beogradu, biće direktorka Turističke organizacije Srbije Gordana Plamenac.